Vad som hänt i skolan idag!!

Kom hem och städade mitt rum sen så käkade jag och nu sitter jag vid datorn!

Så nu kan jag berätta vad som hände. Men bli inte för ''rädda'' nu! Haha.
Det var så att det börja med vanliga lektioner som alltid, men helt plötsligt går brand alarmet i skolan, runt kvart över 11. Det visade sig efter en stund vara falskt, alltså några elever hade satt på det med flit ( -.- ). Sedan efter ca 2 timmar så kom ambulansen till skolan med jätte högt ljud på. Vi i klassen sprand ut i korridoren för att ser vad som har hänt och då berättar en vän till oss att en lärare ramlat i trapporna och typ slagit i nacken, det var till och med livshotande :O. Alla var i chock! Vi var oroliga eftersom det var en ganska gammal lärare som var så snäll och rar mot alla! Sedan var vi ju tvugna att fortsätta lektionen. Då kommer rektorn in, efter en stund, och besättar att hon kommer att klara sig och mår ''bra''. Det var skönt att höra just då.
Sedan runt 3 tiden så har vi rast och sitter på soffarna i korridoren, jag och några vänner, så ser vi hur två killar börjar tjaffsa och en tjej står där och säger: Sluta sluta! Och helt plötsligt så smäller den ena killen till den andra och bråket börjar, ingen kunde stoppa dom! Den enda fick till slut näsblod och den andra bröt typ näsbenet(?). Och tjejen stod där och grät och sa till min vän att de bråka om henne. Ganska dumt av henne att starta det. Anar ju typ att hon varit otrogen eftersom att jag vet att hon haft ett förhållande med en av killarna för ett tag sen. Iallafall så kom polisen efter ett tag båda killarna fick föras till sjukhuset.. och sedan vet jag inte hur dom mår!
Detta har varit den sjukaste dagen sen... typ evigheter! Ingen fattar fortfarande att allt hänt just idag, just på samma gång. Det första jag skrev var ju inte viktigt men de andra två... någon kunde seriöst ha dött! Ska fråga min rektor imorgon hur alla 3 mår. För dessa två killar har även gått i min klass förut när jag var yngre. De var så snälla och typ bästisar. Helt sjukt hur allt kan förändras så snabbt :O

Har inga bilder på det som hände, för allt hände så snabbt, om ni förstår. Men hann ta en bild på polisbilen som stod på gatan.
Fotot är tagit från fönstret i byggnaden.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0