Bloggpaus

Bloggen går inge bra... jag har inte möjlighet att uppdatera så mycket, jag gör inget speciellt på dagarna och så tappar jag lusten när ingen kommenterar o så :(. Jag kommer att ta en paus som kanske varar i en dag, i en månad, i ett år. Jag vet inte, men kommer tillbaka när jag känner för det!
Kram på er♥

Ännu en lång dag

Är på bussen påväg hem. Idag är också en sån där lång dag för mig. Hur som helst så uppdaterar jag mer hemma!

Pyjamas på, check. Musik på, check. Tv på, check. Dator av, på g...

Ja som ni ser på rubriken, ska stänga av datorn ny och slappa för imorgon blir det plugg hela dagen ;(. Nu vet ni OM jag inte uppdaterar på hela dagen.
Ni får sova sött och ha det bra :*

254666_10150259250801596_145882236595_8204151_7910190_n_large

Förbättra bloggen samt få fler läsare. TIPS TACK

Jag är en vanlig ung tjej som läser 100tals bloggar varje dag, och jag blir så avundsjuk på de som har stora bloggar. Jag vill också kunna ha det! Jag vet inte hur jag ska göra, har lixom skrivit kommentarer i olika bloggar men min statistik växer inte :(
Har ni tips på hur man kan få fler läsare??

Sen så är det bloggningen. Har egentilgen inte mycket att blogga om, och det är jätte tråkigt när ni inte kommenterar!
Så, vad vill ni jag ska skriva mer om/göra för att ni ska bli intresserade av att läsa??


Forget Your Boyfriend

Nelly Trend - Forget Your BoyfriendNelly Trend - Forget Your BoyfriendNelly Trend - Forget Your BoyfriendNelly Trend - Forget Your BoyfriendNelly Trend - Forget Your Boyfriend´
Forget Your Boyfriend, Nelly.se

Den omtalade skon, Forget Your Boyfriend! Denna sko kan jag säga själv är hur snygg som helst, men för många har redan den. Så för mig blir det inget köp. Hur som helst så finns den i 5 olika färger som ni kan se på bilden; Beige, mörkblå, militärgrön, mörkröd och svart. Jag tycker den beiga och den mörkblåa är snyggast! Min mamma har den svarta, och den ser helt vanlig ut.
Dessa skor, särskilt i svart har varit slut och går som vatten. Den finns inne nu så om ni vill ha den checka hemsidan fort!
Har ni någon favorit bland färgerna? Vad tycker ni i helhet?

Festklänningar @Nelly.se

Little Mistress - Cross Neck Trim DressRare Fashion - Wilda One Shoulder DressJeane Blush - Tina DressHouse of Dereon - Assymetrical Pieced Mini DressNelly Trend - Sugar DressPearl - One Shoulder Velvet DressMotel - Rachel DressMotel - Katrina DressJohn Zack - Green Sequin DressJohn Zack - Multi Sequin DressTiger of Sweden - Lyrics DressSisters Point - Guri DressOneness - Angelica Trim DressClub L - Liza Bandeau DressFrench Connection - Lucinda Sequin DressEstradeur - Sadie DressDry Lake - Bella DressDry Lake - Janice Dress

Vad som hänt i skolan idag!!

Kom hem och städade mitt rum sen så käkade jag och nu sitter jag vid datorn!

Så nu kan jag berätta vad som hände. Men bli inte för ''rädda'' nu! Haha.
Det var så att det börja med vanliga lektioner som alltid, men helt plötsligt går brand alarmet i skolan, runt kvart över 11. Det visade sig efter en stund vara falskt, alltså några elever hade satt på det med flit ( -.- ). Sedan efter ca 2 timmar så kom ambulansen till skolan med jätte högt ljud på. Vi i klassen sprand ut i korridoren för att ser vad som har hänt och då berättar en vän till oss att en lärare ramlat i trapporna och typ slagit i nacken, det var till och med livshotande :O. Alla var i chock! Vi var oroliga eftersom det var en ganska gammal lärare som var så snäll och rar mot alla! Sedan var vi ju tvugna att fortsätta lektionen. Då kommer rektorn in, efter en stund, och besättar att hon kommer att klara sig och mår ''bra''. Det var skönt att höra just då.
Sedan runt 3 tiden så har vi rast och sitter på soffarna i korridoren, jag och några vänner, så ser vi hur två killar börjar tjaffsa och en tjej står där och säger: Sluta sluta! Och helt plötsligt så smäller den ena killen till den andra och bråket börjar, ingen kunde stoppa dom! Den enda fick till slut näsblod och den andra bröt typ näsbenet(?). Och tjejen stod där och grät och sa till min vän att de bråka om henne. Ganska dumt av henne att starta det. Anar ju typ att hon varit otrogen eftersom att jag vet att hon haft ett förhållande med en av killarna för ett tag sen. Iallafall så kom polisen efter ett tag båda killarna fick föras till sjukhuset.. och sedan vet jag inte hur dom mår!
Detta har varit den sjukaste dagen sen... typ evigheter! Ingen fattar fortfarande att allt hänt just idag, just på samma gång. Det första jag skrev var ju inte viktigt men de andra två... någon kunde seriöst ha dött! Ska fråga min rektor imorgon hur alla 3 mår. För dessa två killar har även gått i min klass förut när jag var yngre. De var så snälla och typ bästisar. Helt sjukt hur allt kan förändras så snabbt :O

Har inga bilder på det som hände, för allt hände så snabbt, om ni förstår. Men hann ta en bild på polisbilen som stod på gatan.
Fotot är tagit från fönstret i byggnaden.




Påväg

Jag är påväg hem nu! Det har inte varit en vanlig dag idag, helt sjukt. Är hemma snart så skriver vad som har hänt då.

I skolan

Är i skolan nu och lektionen börjar om 2 minuter. Kan kanske uppdatera senare. Annars gör jag det påväg hem! Hoppas ni har en fin måndag, puss :)

Hemma nu

Kom hem för ca en halv timme sen. Vi hade det jätte trevligt där! En av anledningarna till att jag stanna så sent. Men bloggar från mobilen nu ialf, har fattat nu hur de går till (med hjälp av beccakan.blogg.se, tack tjejen!). Så nu kommer ni få mååånga fler inlägg :D. Men ska gå och lägga mig nu. Vaknar nämligen väldigt tidigt på måndagar. Godnatt på er mina underbara läsare :*

Iväg till min vän!

Nu drar jag till Sandrella! Bloggar nog imorgon, kramisar♥

Tumblr_lxuknnojtq1qlrcojo1_500_large

Mina läxor

Som sakt så finns det så mycket att göra inom skolan! Här är exempel:

Jag har kemiprov på fredag och jag kan verkligen inget alls, något Hitler arbete till på fredag och det har jag börjat på, teknikläxa tills på fredag och har inte ens kollat på den. Det kanske inte låter så mycket men det är jättemycket och grymt svårt.
Snart ska vi också ha utvecklimgssamtal vilket jag INTE ser fram emot. Läraren sänker bara ens självflörtroende. Och så ska man sitta och försvara sig, så jobbigt. Särskilt när läraren är dum i huvudet, vilket min är. Och hoppas hon säger något bra så jag slipper disskutera med mamma när jag kommer hem. Vilket jag alltid behöver göra.
Men hur som helst.. ska dra lite tidigare än halv 6, bloggar innan jag drar! Kommer förmodligen inte blogga tills imorgon, kankse mobilbloggar om det funkar -.-

Pluggning på g

Ja, ska plugga nu, tyvärr är det så... Men bloggar innan jag drar mot min finfina vän! Hare bra<3



Skolan har precis börjat och det finns redan så mycket att göra! Kan berätta senare om det..

Inspo #24

YOUR DAILY DOSE OF FASHION INSPIRATION ♥Your heart calls meYour heart calls meToo weird to live, too rare to die. ♥

Sommar outfits

Sitter och drömmer mig bort mot sommaren. Så gjorde lite olika sommar outfits till er, hoppas ni gillar det!







Vit Zhob

Hej på er!
Förlåt för igår, min sotra kusin tog nämligen med sig datorn till en vän. Och jag kom hem ganska sent igår så hade ingen lust att blogga direkt. Men, hur har ni det?
Själv ska jag över till en vän för middag runt halv 6. Jag och 2 till tjejer ska dit för att bara chilla!
Ska bli skönt, kanske ser vi film också, vem vet :)

Juste, har beställt dessa skor. Hur snygga är de inte? Perfekt till sommaren!!
Längtar tills de kommer hem till mig♥

Skon kommer från Nelly

Moster

Hej på er! Har ni det bra? Jag själv mår super idag :)

Har lite brottom för ska kila iväg till min moster. Kan låna hennes dator där lite. Hörs sen♥

Tävling hos kenzasfanpage.blogg.se!

Jag är med i en tävling hos kenzasfanpage.blogg.se där man kan vinna nailstickers från UpBrand!
De är så coola och UpBrand.se har många olika modeller!
Var med och tävla så kanske du har turen att vinna, eller varför inte beställa direkt från hemsidan?
Nu håller iallafall jag tummarna♥

Btw. Kenzasfanpage.blogg.se lägger upp olika tävlingar då och då. Och jag själv läser bloggen ofta, den är så bra! Om ni missat det så handlar den mest om Kenzas (storbloggaren) liv hehe.
Checka in den vetja!

Maten är här!

Nu har min mamma kommit hit med maten. För att göra mig glad så åt aldrig hon och min syster där utan dom ska äta med mig här hemma! Tack så mycket, älskar dig!
Nu ska jag bara ta det lugnt med min familj. Så ni får hare bra så hörs vi nog imorgon♥
Det blev orginalmål för min del. Klassisk favorit!

5 saker ni inte visste om mig

♦ Min riktiga första kärlek var när jag var ca. 13 år.
♦ Jag har en navel piercing.
♦ Jag har inte träffat min pappa på ca. 2 år. Saknar han.
Jag gillar att titta på Mtv.
♦ Jag föddes när min mamma var 17. Men hon har ändå varit världens bästa mamma!

Mitt bröllop

Jag har i hela mitt liv älskat bröllop. Det är bara så fint och vackert. Och jag har länge drömt om hur mitt bröllop ska se ut. Det ska vara helt perfekt! Perfekt man, perfekt klänning, perfekt fest... allting ska vara perfekt!
Min bröllops klänning ska inte vara för mycket, och inte för enkel... utan lagom.
Som denna. Den är perfekt, stilren och fin!
80102_large
Hehe den ser ut som en sagoklänning.

På tal om bröllopsklänningar, vad tycker ni om Bellas klänning i Breaking Dawn Part 1?
Vestido-de-noiva-bella-swan_large
Jag själv tycker att den var väldigt fin och passade henne perfekt eftersom att Kristen inte gillar att ha för mycket!

Hahaha


Väntar..

Min mamma och syster åkte precis iväg till Max. Jag känner mig ganska trött och sliten så skippade att följa med. Men bad mamma att hämta hit något gått därifrån!
Iallafall.. sitter här och läser min väns blogg där hon skriver att hon planerar att färga håret blont! Mitt hår är brunt och har varit det ett tag nu, så jag själv vart sjugen på den idén. Låter trevligt att ändra image nu när våren kommer. Ska nog satsa på det... att vara blondhårig är så snyggt till sommaren!
Nu har jag valt att inte lägga ut bilder på mitt ansikte.. bara kroppen 2 gånger. Jag känner att jag inte är ''redo'' för det. Gillar inte att ha bilder på mig ute på nätet. Nu vet ni min hemlis! :)
Denna färg är sjukt fin! Om jag färgar ska det se ut så:
Och denna.. ska man nog hoppa över. För fjortis för befolkningen!



Film nu med ansiktsmask

Nu blir de at ta det lugnt och se en film. Eftersom att det är fredag så bloggar jag senare ikväll!
Ha en trevlig dag♥


Y_large

Underbara mamma

Alla behöver någon som är vid sin sida i livet, någon som förstår en, någon som alltid finns där.
Det har jag, min underbara mamma. Jag älskar dig och jag hoppas du vet det. Tack för alla gånger du funnits där, för att du håller mig kär. Jag kommer vara din bästis tills jag dör. Du är min älskade mamma, som jag beundrar så mycket. Du har funnits där när jag mått dåligt, när hemska saker skett. Och det vill jag tacka dig för.
Jag älskar dig, mamma♥


Hands,heart,fg,inspiracion-a58d63697cf7eac611522725ac2352bd_h_large

Dagens diskussion: Olika kroppar

Denna diskussion har gått runt i bloggvärlden. Nämligen, ska man vara smal, medel eller tjock?
Då undrar jag, finns det ens någon som är det? Smal, medel, tjock? Det är bara löjligt hur många tänker. Att man måste vara smal och lång, struntprat! Alla är fina på sina sätt och man ska acceptera den man är.
Man ska inte härma dessa tjejer i Victoria Secret eller någon annan känd person bara för att de är smala. Den som inte accepterar hur ni ser ut kan dra åt helvete. Men helt ärligt, varför tar Stor bloggare ens upp detta ämne (jag tog ju upp det för att jag inte alls har många läsare). Och så säger dom, jag tycker den smala är snyggast och sen om man kollar sig i spegeln och ser att man inte är lika smal som tjejen på bilden blir man ju deprimerad. Visst är det så? Eller har jag fel? 
Jag tycker att alla är fina på sina sätt, varesig de har kurvor eller inte. Inget tyder på hur en kvinna ska vara. Och skulle inte världen vara tråkigt om alla såg olika ut? Jo. Det är därför vi är födda som vi är.
Den första som skrev kring detta ämne var ingen mindre än Dennis M. Han har bloggat om detta flera gånger och det är helt sjukt av honom, då han påverkar sina läsare (unga tjejer) på ett negativt sätt. HÄR kan ni läsa det han skrev.. men ta INTE åt er ( såg att han raderat inlägget som han skrev vad han tyckte, säkert pga starka reaktioner från läsare ). Han sitter bara och dömmer folk, hur fel är inte det?
Sen så sitter han och skriver hur man blir av med sitt ''fett'', borde han ens existera?
Här är bilden han la upp.

Jag menar, ingen av tjejerna är tjock! Inte ens i närheten! Jag skulle nog mer säga att de två första är underviktiga och hon till höger är smal med kurvor! Inget annat.
Dennis sitter och skriver att hon till vänster är smal, hon i mitten pluffsig och hon till höger tjock. Är han helt dum i huvudet! Man blir så jävla arg.
Alla dessa tjejer är fina på sina sätt och ingen av dom är tjock eller smal!


Vad tycker ni om detta? Är det okej av en bloggare att skriva så? Hur tycker ni kroppar ska se ut?
Kom med flera åsikter!

Dagens diskussion

Nu har jag gjort en ny kategori som heter Dagens diskussion. Jag kommer då och då diskutera kring ett ämne och fråga er vad ni tycker. Hoppas ni gillar det!

Weheartit.com

Fashion HypeTumblrTumblrTumblrmemoriesGeek In The PinkTumblrGeek In The PinkGeek In The PinkPRINCESSLAYHERGeek In The Pink▲ nightlights▲ nightlightsskurwiel - fotoblog mniejmniejmniejmniej w Photoblog.plFotos do muralTumblrclothes (1)clothes (1)tattoo - lala7 - lala7.pinger.plBIGHEARTDIARYSmrklja, naj najstniški portalclothes (1)Vintage in ParisSmrklja, naj najstniški portalTumblrTumblr

Studiedag

Godmorgon på er! Eller jag vaknade igentligen inte nyss men för ca 1 timme sen.
Anledningen till att jag vaknar så sent idag är för att jag inte har någon skola, det är nämligen studiedag.
Känner mig ganska trött och förkyld så jag går inte ut idag, ska sitta hemma och bara ta det lugnt, titta på film, duscha, lägga ansiktsmask m.m
Igentilgen när man tänker efter.. det heter ju studiedag. Men ingen studerar då! Eller jo, jag har själv gjort det, men bara när man har prov eller läxor, ellerhur? Annars tror jag inte någon sitter och studerar för skojs skull. Tänk om det finns sånna människor? Dom måste ju vara super duper smarta hehe.
Brukar ni studera på studiedagar om ni inte har läxor/prov ?



Vinnaren av Guldfynd tävlingen!

Nu har jag lottat vinnaren av det snygga armbandet från Guldfynd. Och det blev.....Anna! Grattis :D
Du har mail som väntar.

Vad kul att många var med. Godkände inte alla kommentarer om ni undrar, jag hade glömt bort det hehe.
Men kan avslöja att ännu en tävling är på gång, håll utkik!

Samsung81_large

Hiss

Länge sen.. så nu kör jag med en.


- Skolan börjar = man träffar alla vänner man ej hunnit träffa under lovet
- Jag har målat om mitt rum!
- Är kär..


Någon som vet..

..vart man kan hitta dessa? Åhh, de är så snygga.
Snälla kommentera!! Länkar som tack :)

Tumblr_lxan5vduwh1r1tedjo1_500_large


Inpso #23 Awesome bra

Underwear part 2 | Facebook | FASHIOLISTA | love your style!Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting✠✠✠its-all-about-the-swag

Inspo #22 Make-Up

Fuck Yeah Dirty Pinkeyes, lipstick, make up :m, separate with comma - inspiring picture on Favim.com(7) Make-up 3Tumblr

New day

Vakna runt 12 tiden idaq. Har chattat lite med vänner på skype och inte gjort så mycket annat. Har precis ätit lunch och ska bara chilla. Sätta på en film eller bara se på Tv. Sista dagen som ledig på länge är det skönt att bara ta det lugnt. 
Ni får ha en trevlig måndag gott folk!

Ps. Jag börjar skolan imorgon om ni undrar. Alltså efter jullovet.


Köpte bla. detta igår, jätte fin färg!

Vill bara säga..

Snyggaste människan som lever på jorden!♥

:O

Vill bara notera att det är skit konstigt att jag skriver inläggen EXAKT. Jag menar, utan sekund tid. Såg det, haha.
Jag kanske är magiker? ;)

Home

Kom hem för ca 2 timmar sen. Hade det väldigt mysigt, tack för dagen!
Nu ska jag sätta på en film, kramisar.♥

Mot Stockholm C

Tyckte rubriken var cool hehe

Men nu drar jag ner mot stan.. måste skynda mig då en kompis väntar! Hare gött så hörs vi snart, puss :*

Bakissss

Vaknade idag med världens största huvudvärk... åååh!
Festen igår spårade totalt ut.
Min vän började hångla med sin ex kille inne i toaletten.
Oliwer spydde på Amanda.
JAG fick ett ligg... med Sebbe. ( :O )
Resten var för sjukt ( berodde nog på alkoholen ;) ). Men ändå.... det var så kul! Detta måste vi göra om hehe.
Min party outfit tog jag aldrig kort på måste jag erkänna... bad girl :(. Nej men, vi tjejer kom på en idé om att vi skulle ta på oss så slampigt och sexigt som det bara går så vi fick se hur killarna reagera. Hahahah gissa deras miner när vi kom in genom dörren! Alla typ dreggla... ( en av anledningen till att jag hade sex hehe ).
Vi hade på oss KORTA shorts, som inte ens täckte halva rumpan... linne som var urringat och som kom precis över naveln. Mega höga klackar och utsläpt hår, som vart mer slitet under kvällen.
Ska se om min vän har en outfit i hennes mobil. Men måste till stan snart, fast än jag inte orkar. Men har lovat min vänn, puss.

Drar nu!!

Taggad som fan! :D BERÄTTAR IMORGON HUR KVÄLLEN GÅR KRAM!

Konstigt :O

Såg att bilderna på inlägget från min shopping blev ovanligt stora (?!). Jaja, ni ser ändå ;)

Shopping under veckan

Detta har jag samlat på mig under veckan.. bara små nödvändiga saker!
IMG_2979
IMG_2980
IMG_2646
IMG_2648

Fiestaaa

Fick nyligen sms från Alice som säger att alla ska dra hem till Oliwer idag för att han ska ha en fest! Pga, han ska flytta :(, kommer sakna dig min oliv♥
Självklart ska jag dit, och detta passa perfekt då jag inte hade planerat något. Bloggar nog innan eftersom att vi inte drar före klockan 8.
Lost Words♥

Angående mitt damp inlägg

Såg att många kommenterat mitt inlägg där jag dampa för att jag inte fick min nyårsklänning... Ja, den kom till slut iallafall!HAHAHA... sorry att jag skrämde er. Den är så snygg, snyggare i verkligheten(!). SKa försöka fixa fram bild senare om de går, hehe kram.

Inspo #21

Because You Only Live OnceIt's allrightIf nothing lasts for ever, will you be my nothing?&lt;31ndependentg1rl

Tack mamma!

image

TIPS; PARFYMER

Jag tänkte tipsa er om några parfymer jag tycker luktar bäst!

Den första är Carolina Gynnings ”Go Girl”. Den luktar så fantastiskt gott! Den luktar sådär sött och gulligt, precis som en tjej ska lukta!

Go girl carolina gynning
Parfymens toppnot (den första doften man känner) består av lime och viol.
Hjärtat (den man känner efter någon timma) av apelsinblomma, persika och ros.
Basen (den man känner när parfymen börjar försvinna) av mysk, mandel, cedrerträ och sandelträ.

.

Den andra parfymen är den jag köpte alldeles nyligen. Den heter Chloe. Det är en s.k ”Eau de Parfum” vilket innebär att det är den typen av parfym som håller näst flest antal timmar. Alltså 2-6 timmar! Kan också tillägga att Carolina Gynnings parfym är ”Eau de Toilette” Vilket är snäppet under och håller i 2-4 timmar..

chloe-parfum
Toppnot: Fresia, Lychee, Rosa pion
Hjärtnot: Liljekonvalj, Ros, Magnolia
Basnot: Amber, Cedrerträ, Honung

.

Den tredje och sista parfymen jag tänkte tipsa om är från Marc Jacobs. Den heter ”Daisy” och finns i både svar och vitt(vet tyvärr inte om det är någon skillnad på dofterna, men den vita är den jag har luktat på). Den här har jag faktisktINTE köpt ännu. Den är tyvärr en ”Eau de Toilette”. Kommer nog i fortsättningen försöka att bara köpa EdP parfymer.

Men jag planerar på att köpa den inom en snar framtid ;) Måste dock erkänna att jag ibland köper parfymer främst p.g.a att flaskorna är söta och skulle se bra ut som inredning heheh… Flaskan kan också vara en anledning att jag inte köper en parfym, hur gott den än luktar. Tycker flaskan måste kännas lyxig och se söt ut.

 

Marc jacobs Daisy
Toppnot: Hallon, Violblad och Grapefrukt.
Hjärtnot: Viol, Jasmin och Gardenia.
Basnot: Vanilj, Mysk och Vita Träslag.


Sämst?.. Jag vet

Ja, som rubriken lyder. Jag vet att jag är världssämst på att blogga! :(
Men ska försöka förbättra mig :D
Har varit ute ganska mycket denna vecka och sovit även över hos en vän.
Idag har varit chill, imorogn drar jag ner mot centrum för lite shopping.
För att inte tråkna er lägger jag in ett TIPS inlägg snart puss.

GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0